We gebruiken cookies om de goede werking van onze website te garanderen, de inhoud en de reclame te personaliseren, sociale-mediafuncties te bieden en ons verkeer te analyseren. Ook informeren wij onze social media, reclame- en analysepartners over uw gebruik van onze website.
Privacybeleid

Eerste bestelling

 

Nieuwe klant erste bestelling :

Als u voor het eerst bij ProEquip wilt bestellen, vragen wij u eerst een account aan te maken met uw bedrijfs- en persoonsgegevens. Hierdoor kunt u in de toekomst gemakkelijk uw bestellingen plaatsen en uw voortgang volgen. Dit alles met de nodige beveiliging en binnen de kaders van de wettelijke voorschriften.

Klik HIER om uw te registreren.

 

Reeds klant en eerste online bestelling :

Wenst u als bestaande klant voor de eerste keer online te bestellen, gelieve met ons kontakt op te neemen via telefoon op +32 (0)4 345 71 40 of via e-mail an info@proequip.be. U ontvangt dan via mail een login en wachtwoord waarmee u uw bestelling kan plaatsen. U kunt uw wachtwoord op elk moment wijzigen in uw klantenaccount.

 

Leveringen :

ProEquip garandeert een uitstekende bezorgservice met korte levertijden!

Iedere bestelling voor een bedrag van minimaal 150 € wordt kostenloos bezorgd.

Voor bestellingen onder 150 € vragen wij 15 € om transport- en administratiekosten te dekken.

 

Notitie :

Deze website richt zich enkel tot personen, bedrijven, instellingen en vrije beroepen die de aangekochte producten uitsluitend in het kader van hun beroepsbekwaamheid gebruiken. Wij verkopen niet aan particulieren. Leveringen uitsluitend in België en Luxemburg