We gebruiken cookies om de goede werking van onze website te garanderen, de inhoud en de reclame te personaliseren, sociale-mediafuncties te bieden en ons verkeer te analyseren. Ook informeren wij onze social media, reclame- en analysepartners over uw gebruik van onze website.
Privacybeleid

Wie zijn wij ?


Een groothandelaar dicht bij zijn klanten en met aandacht voor het milieu

Geschiedenis

ProEquip, een dynamisch en professioneel bedrijf, dicht bij zijn klanten, werd geboren onder impuls van zijn oprichter, Gerd Renerken, op 1 januari 2007.

Sinds zijn geboorte heeft ProEquip een voortdurende ontwikkeling doorgemaakt, zowel in de versterking van de samenleving als op gebied van milieu. Na de forse groei van het bedrijf heeft de directeur onlangs een nieuw pand aangekocht om u te ontvangen. Sinds 1 juni 2014 biedt het team u de beste service en advies in zijn showroom te rue du Charbonnage 6 in 4020 Wandre.

Onze missies

Als groothandel in schoonmaak- en hygiëneartikelen van de A merken werken we al meer dan 16 jaar samen met de marktleiders in schoonmaakproducten op de markt. Onze missie is om onze klanten, partners en medewerkers een ruime keuze aan eco-verantwoorde tools te bieden, gepresenteerd in conceptvorm. Onze expertise en onze waardevolle ervaring in verkoop en advies stellen ons in staat om onze klanten niet alleen kwaliteitsproducten maar ook concurrerende prijzen aan te bieden. Onze passie voor het respect van het milieu begint bij de selectie van fabrikanten en leveranciers, om volledig aan uw behoeften te voldoen.

Onze Know-How

Tot op heden stelt ons team, bestaande uit 7 enthousiastelingen, haar knowhow, kennis en ervaring in professionele reiniging ter beschikking aan haar klanten. We zijn er trots op u uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden. Onze vaardigheden en kennis van de aangeboden materialen stellen ons in staat om u functionele en duurzame oplossingen te bieden, rekening houdend met de belangen van onze omgeving, het rationele gebruik van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het klimaat - dit in het voordeel van de toekomstige generaties.

Ons beleid

Het is onze plicht om de principes met betrekking tot mensenrechten, arbeidsomstandigheden, milieubescherming en corruptie in onze invloedssfeer te bevorderen en actief te implementeren.

ProEquip waarborgt de veiligheid en gezondheid van zijn personeel en dat van zijn klanten met respect voor de principes van Sociale Verantwoordelijkheid (CSR).

Samen voor een schone omgeving!


Het Team

Gerd Renerken
CEO
Fabien Vanhentenryck
Account Manager
Tamara Stulin
Administration
Guido Mertens
Service Manager
Youssef Bouabdellah
Logistics Manager