We gebruiken cookies om de goede werking van onze website te garanderen, de inhoud en de reclame te personaliseren, sociale-mediafuncties te bieden en ons verkeer te analyseren. Ook informeren wij onze social media, reclame- en analysepartners over uw gebruik van onze website.
Privacybeleid

Nieuws in de kijker!

Ontdek onze categorieën

Milieu & Duurzaamheid

Milieu en ecologie zijn erg belangrijk voor ons

Dit motto staat voorop bij het selecteren van fabrikanten en leveranciers. Dit geldt zowel voor de selectie van producten als voor de werkwijzen die ons milieu beschermen. We vinden dat dit zelfs in een gevoelige omgeving zoals professionele reiniging heel goed mogelijk is. Als u actief wilt zijn in duurzame ontwikkeling, adviseren en ondersteunen wij u graag op dit pad.

Interessant & Nieuws

Professional Cleaning
Equipement

Proequip is gespecialiseerd in de verkoop van materialen, machines en producten voor professionele reiniging aan bedrijven (bedrijven, administraties, instellingen, vrije beroepen en zelfstandige ondernemers).

Al meer dan 16 jaar is Proequip gespecialiseerd in de verkoop van materialen, machines en producten voor professionele reiniging aan bedrijven (bedrijven, administraties, instellingen, vrije beroepen en zelfstandige ondernemers).

Newsletter

Blijf op de hoogte!

Network

Laten we contact houden!