We gebruiken cookies om de goede werking van onze website te garanderen, de inhoud en de reclame te personaliseren, sociale-mediafuncties te bieden en ons verkeer te analyseren. Ook informeren wij onze social media, reclame- en analysepartners over uw gebruik van onze website.
Privacybeleid

Retours en omruilen

 

  • Beschadigingen bij levering:

Gelieve dit binnen de 24u te melden via e-mail an info@proequip.be, indien mogelijk met foto van het beschadigde goed alsook levernotanummer of factuurnummer waarop het goed betrekking heeft. Nadien zullen wij contact met u opnemen om dit praktisch te regelen.

 

  • Niet tevreden over het product:

Indien het product een voorraadartikel is, werken wij voor u een oplossing uit (omruiling, terugname, creditering,...). Dit is enkel mogelijk als het product ongebruikt en in de originele verpakking aangeboden wordt. Indien het product geen voorraadartikel is, werd dit speciaal voor u besteld. Terugname is in dergelijk geval niet mogelijk.

 

  • Levering komt niet overeen met bestelling:

Indien uw levering niet overeenstemt met uw bestelling, neem dan contact op met ons telefonisch via 04/345 71 40 of via e-mail an info@proequip.be en wij lossen het zo spoedig mogelijk voor u op.